UNITURIDENTARESECONDHAND.RO
contact@unituridentaresecondhand.ro

A sosit mult asteptatul model PROSTYLE COMPACT al prestigiosului fabricant PLANMECA. Incepand din luna OCTOMBRIE, va putem pune la dispozitie "varful de lance" si in acelasi timp cel mai vandut mo... Afla mai mult
La cerere, putem aduce si modele speciale. De exemplu: cu furtune pe jos, cele pe care se poate lucra pe ambele parti, etc... Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati. Afla mai mult
Pe langa oferta noastra de unituri, la cerere, putem oferi servicii de retapitare profesionala completa. Bineinteles, sloganul nostru "Calitate la un pret corect" ramane valabil. Nu ezitati sa ne... Afla mai mult
LA 5 UNITURI CUMPARATE, AL 6 LEA VA ESTE OFERIT GRATIS! Afla mai mult
MOBILIER COMPLET PENTRU CABINETE STOMATOLOGICE Afla mai mult
LA AL DOILEA UNIT CUMPARAT PRIMITI GRATUIT O PIESA DE MANA Afla mai mult
ASIGURAM MUTARI PROFESIONALE DE CABINETE, RELOCARI OFERTE DIN CATEGORIA "OCAZII FOARTE BUNE": COVOR PVC CALITATE FOARTE BUNA LA PRETURI FOARTE AVANTAJOASE, COMPRESOARE FARA ULEI, GERMANIA,... Afla mai mult

Uniturile dentare sunt fabricate de catre prestigioasele firme KAVO (Germania) si PLANMECA (Finlanda).

Noi le revizuim complet, asa incat sa beneficiati de performantele lor in parametrii optimi.

De asemenea, uniturile sunt configurate pentru anumite functii conform cerintelor fiecarui client.

Suntem convinsi ca respectul fata de client implica: profesionalism, calitate, seriozitate si promptitudine.

Raportul optim calitate/pret, consideram ca, este un factor cheie in a reusi sa venim in intampinarea cerintelor Dumneavoastra.

Credem in ideea: "Calitate la un pret corect"

Atunci cand achizitionati un unit dentar second hand de la noi, aveti certitudinea ca sunteti al 2-lea proprietar. Si, mai mult, primul a fost unul care cu siguranta a facut toate reviziile necesare, fiindca vorbim de un doctor dentist de nationalitate germana.

Adaugati aici trainicia lucrurilor facute in Finlanda sau Germania si aveti ca rezultat uniturile dentare second hand Planmeca sau Kavo pe care vi le oferim.

Stiind ca un lucru la mana a doua prezinta un grad de uzura care merita luat in seama, noi revizuim complet fiecare unit si de aceea aveti garantie 6 luni. Dorim sa va oferim siguranta ca ati achizitionat un lucru care nu iti va creea surprize neplacute.

Si fiindca vrem sa fim atenti cu bugetul fiecarui doctor, va asiguram ca veti gasi la noi preturi foarte competitive. Desigur seriozitate, fiabilitate, promptitudine alaturi de calitate la un pret corect raman niste linii principale ale ofertei noastre.

Deoarece lucram de peste 10 ani doar cu doctori dentisti, am invatat ca fiecare doctor are nevoile si preferintele proprii. Astfel la cerere configuram fiecare unit asa cum ni se cere.
Produse din oferta noastra
KAVO PROSTYLE COMPACT PLANMECA